Novice in nasveti

Google My Business
Novice

Zakaj je Google My Business pomemben za vaše podjetje?

Poznamo ga pod različnimi imeni. Google My Business, GMB, Google za podjetja, ali pred časom Google mesta za podjetja. Ampak ne glede na to, ostaja razveseljivo dejstvo enako. Gre za brezplačen vpis podjetja v Googlovo orodje. S tem postane naše podjetje mnogo bolj opazno v Google iskalniku in Google zemljevidu.

Novice

Kaj je SEO in kako deluje?

Praktično vsak lastnik spletne strani se prej ali slej vpraša, kje se njegova spletna stran pojavlja v Google iskalniku. Zakaj pod določenimi ključnimi besedami ni uvrščena višje kot si želi. Tako se prej ali slej srečamo z izrazom SEO optimizacija.

Digitalni marketing za mala podjetja
Novice

Digitalni marketing ni za male podjetnike?

Slovensko gospodarstvo v veliki meri poganjajo mala in srednje velika podjetja. Ampak, ali le-ta znajo izkoristiti potencial interneta? Razbijmo stereotipna razmišljanja, ki smo jim pogosto priča.

Google Analytics za spletne trgovine
Novice

Google Analytics – vodič začetnih korakov

V tem enostavnem priročniku se bomo srečali z nekaj prvimi koraki, ki jih je potrebno opraviti za učinkovit začetek uporabe tega zmogljivega orodja za analizo uporabe spletne strani. Poizkušal bom odgovoriti na nekaj najpogostejših vprašanj tistih, ki se prvič srečujejo s tem orodjem.

7 praktičnih nasvetov za spletne trgovine
Novice

7+ praktičnih nasvetov za 50% boljšo konverzijo spletne trgovine

Včasih me kdo vpraša, koliko časa je potrebnega, da narediš spletno trgovino. Moj odgovor je po navadi bolj diplomatski – odvisno od tega, kaj želiš. Če je namen zgolj postaviti spletno trgovino in poslovanje graditi okoli upanja in čakanja na čudež, je to lahko vprašanje dni.

Želite pospešiti rast vašega podjetja?

Kliknite spodnji gumb in poklicali vas bomo v kratkem.