Vavčer za
digitalni marketing

Kaj je vavčer za digitalni marketing?

Temelj moderne komunikacije so absolutno digitalne vsebine in sicer v obliki spletnih strani, spletnih trgovin, rezervacijskih platform ter mobilnih aplikacij.

Z njimi nas, naše storitve ter produkte povezujemo z drugimi. Seveda ne pozabite, da morajo biti le-te sodobne ter predvsem vizualno privlačne, saj večina ljudi preferira sliko in ne besedilo.

Vavčer za digitalni marketing

Več za manj denarja

Digitalni marketing bo povečal vašo konkurenčnost in s tem prihodke od prodaje. Zato je vanj absolutno smiselno vlagati. Trenutno je vaš strošek za točno to lahko veliko nižji. Kako?

Vse na enem mestu

Prijavite se na Vavčer za digitalni marketing. Kako? Kontaktirajte nas, saj imamo za vas zbrano vso potrebno dokumentacijo, obenem pa lahko pričakujete strokovno podporo od prijave do zaključka.

Z vami korak za korakom

Postopek prijave je precej preprost, a če se z njim srečujete prvič, vam predlagamo, da se že v prvem koraku obrnete na nas – namreč mi smo tisti, ki lahko za vas spremljamo celoten postopek in bomo zagotovo hitreje in učinkoviteje uredili vse, kar je urediti potrebno.

#zaupajtenam

Smo učinkovita in zanesljiva ekipa, ki je prijavljena v Katalogu strokovnjakov DIH Slovenije. S tem imamo možnost za vas izdelati nove digitalne vsebine, ki vam jih sofinancira Slovenski podjetniški sklad.

Vi sanjajte, mi izpeljemo

Kako je to sploh mogoče?

Verjetno se sedaj sprašujete, kako je to mogoče, da nekdo plača več kot polovico stroška izdelave vaše nove spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme ali mobilne aplikacije?

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Digitalizacija mikro in malih podjetij je zelo pomembna za gospodarski razvoj in napredek. 

Vse, kar morate storiti je to, da sledite pogojem, ki so v razpisu določeni. Za ta del pa seveda poskrbimo pri ekipi Webolution. 

Kontaktirajte nas še danes in ne zamudite naslednjega razpisa. 

O ne, smo zamudili ta vlak?

Zakaj je vavčer za digitalni marketing zaprt?

Ste ravno preverili in ugotovili, da je Vavčer za digitalni marketing trenutno zaprt?

Vavčer za digitalni marketing, ki ga sofinancira Slovenski podjetniški sklad, je zelo aktualna zadeva.

Zavedati se moramo, da je tako kot pri vseh razpisih, tudi tukaj količina sredstev omejena. Ko so sredstva počrpana, se razpis zapre do naslednje sprostitve dodatnih sredstev. 

Zato je izjemnega pomena, da vsebino projekta pripravimo že pred ponovnim odprtjem razpisa VAV-8. Tako jo lahko prilagodimo trenutnemu razpisu in oddamo v najkrajšem možnem času. 

Le tako boste imeli realne možnosti, da boste za Vavčer za digitalni marketing tudi pravočasno kvalificirani.

Pohitite in nas kontaktirajte, mi pa vam bomo pomagali na vsakem vašem koraku!,

Prijavite se lahko v 4 kategorije digitalnih vavčerjev

Vavčer za spletno stran

Za izdelavo spletne strani lahko preko Slovenskega podjetniškega sklada dobite sofinancirane stroške (do 60%) v višini do največ 1.500 EUR. V kolikor boste kandidirali za sofinanciranje, je potrebno upoštevati minimalne zahteve za izdelavo spletne strani (o njih lahko preberete tukaj).

Vavčer za spletno trgovino

Za izdelavo spletne trgovine lahko preko SPS dobite sofinancirane stroške (do 60%) v višini do največ 2.500 EUR. V kolikor boste kandidirali za sofinanciranje je potrebno upoštevati minimalne zahteve za izdelavo spletne trgovine (o njih lahko preberete tukaj).

Vavčer za rezervacijsko platformo

Za izdelavo rezervacijske platforme lahko preko SPS dobite sofinancirane stroške (do 60%) v višini do največ 2.500 EUR. V kolikor boste kandidirali za sofinanciranje je potrebno upoštevati minimalne zahteve za izdelavo rezervacijske platforme (o njih lahko preberete tukaj).

Vavčer za mobilno aplikacijo

Za izdelavo mobilne aplikacije lahko preko SPS dobite sofinancirane stroške (do 60%) v višini do največ 2.000 EUR. V kolikor boste kandidirali za sofinanciranje je potrebno upoštevati minimalne zahteve za izdelavo mobilne aplikacije (o njih lahko preberete tukaj).

Ali lahko prijavim na vavčer za digitalni marketing dve domeni?

Koliko lahko izkoristim?

Pogosto podjetnike zanima, ali lahko na razpis Vavčer za digitalni marketing prijavijo dve domeni.

Vsako podjetje, ali s.p., ki izpolnjuje razpisne pogoje, lahko odda eno prijavo. V tej eni prijavi pa lahko koristi vse štiri vavčerje, vendar vsakega le po enkrat. 

Tako na primer v eni prijavi lahko koristimo vavčer za izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije. 

Ne moremo pa na primer v eni vlogi koristiti dva vavčerja za izdelavo spletne strani.

O ostalih pogojih in postopkih, vse od idejne zasnove, pa vse do uspešnega zaključka projekta, pa nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za termin sestanka, kjer boste dobili odgovore na vaša vprašanja. 

Želite pospešiti rast vašega podjetja?

Kliknite spodnji gumb in poklicali vas bomo v kratkem.